“Ik vaar door tot waar de hemel de zee raakt.”                      

                                                         uit “Bolder en de Boot” van Alice Hoogstad

Ik (Nienke Dijkstra, 1969) heb mijn sporen verdiend in het internationaal werken, de sport, het theater en het varen. In de verschillende disciplines heb ik mij breed ontwikkeld, met een kinderlijke nieuwsgierigheid en verlangen naar de horizon en wat zich daar achter zal begeven. Eigenheid en vrijheid zijn woorden die bij mij passen.

In het theater maakte ik eigen producties, speelde in New York, op het Oerol festival op Terschelling, het Boulevard Festival in Den Bosch en op vele andere plaatsen in binnen- en buitenland. De laatste jaren ben ik nauw betrokken bij de PeerGrouP,  lokatietheater Noord Nederland.
Als kapitein bevoer ik de zeeën met grote traditionele zeilschepen. Aan boord begeleidde ik zeer diverse nationale en internationale groepen, variërend van top van het bedrijfsleven tot justitiejongeren tot vakantievierders.
Internationaal werkte ik veel voor de  Europese Commissie. Ik ontwikkelde en leidde internationale trainingen en coachingstrajecten.

In 1999 startte ik mijn eigen bedrijf. Meer en meer ontstond behoefte om de kennis en ervaringen uit de verschillende disciplines te koppelen en nauwer te verbinden aan de werkvloer. Daarom begeleid ik nu organisaties bij ontwikkelingen en veranderingen. Mensen op andere gedachten brengen, blikverruiming. Omdat er zo veel meer mogelijk is met de al aanwezige krachten van mensen.
Vanaf 2012 is de tak: “Doe eens Wad” toegevoegd, met als belangrijkste samenwerkingspartners, de wind en de zee.

Het schip "de Raaf" en het bedrijf "Key-events" zijn van mij.

Kwaliteiten:
- Gedreven
- Creatief
- Analytisch
- Concreet
- Eigenzinnig     Home

Nieuwsgierig blijven. Nieuwsgierig blijven.
Doen wat je niet laten kunt Doen wat je niet laten kunt