“Het was een prachtige dag! Nienke heeft de juiste sfeer neergezet en heeft met haar vragen ons nadrukkelijk aan het werk gezet. De overeenkomsten en verschillen werden respectvol gemarkeerd. Ook in de nazorg heeft Nienke ons weten te verrassen met nog een individuele noot aan een ieder en een foto van datgene wat we te water hebben gelaten. We hebben op de boot besloten dat dit een jaarlijks terugkerende traditie gaat worden om met de partners op Hemelvaart het ruime sop te kiezen en te reflecteren op de ingezette koers en haar opbrengsten. GENIETEN!”                 
Maaike Bakker, Partners in Ontwikkeling

“Nienke gaat zorgvuldig om met de haar toevertrouwde opdracht, daarbij de kenmerken halend uit de organisatie. Aan de hand van deze kenmerken een eindproduct te regisseren waarin de organisatie zich herkent zonder daarbij het doel van de opdracht uit het oog te verliezen. Samenwerken met Nienke is prettig door de rust en het inzicht dat ze uitstraalt, zowel naar inhoudelijke als praktische zaken en de houding: Afspraak is afspraak.”                
Astrid Haverman, de Organisatiemakelaar

"Als journaliste hoor ik eigenlijk in het objectieve spectrum te blijven, maar in dit geval wil ik toch ook nog wel even benadrukken dat ik een topdag heb gehad. Een ongedwongen sfeer met individuele ruimte om je ogen de kost te geven, stiekem hier en daar wat over het leven te mijmeren en daarnaast toch ook elkaar weer opzoeken, met zijn allen de zee een stukje schoner maken en samen het schip weer in de thuishaven krijgen.
En Nienke, super gastvrouw die koffie aanbiedt terwijl de golven je om de oren slaan! Die je meteen een welkom gevoel geeft en vertrouwd... niet alles is gelopen zoals zij had gepland, wel had ze alles onder controle...en die onvoorspelbaarheid is juist het avontuur..."    
Diane Romashuk – Dagblad van het Noorden
      Home

Om nooit te vergeten. Om nooit te vergeten.